Installera en ny värmepump

För renovering av badrum, eller installation av värmepumpar, krävs det en elektriker som har erfarenhet och kännedom om ämnet. Du kan få hjälp med installation av värmepumpar i Strängnäs eller något annat inom badrumsrenovering. Företaget gör arbeten för både privatpersoner och företag. Det spelar ingen roll om det rör sig om ett stort projekt eller mindre projekt. Du som kund får ett tryggt företag med anställda som har en erfarenhet på ca 120 år sammanlagt.

Fokus på ny kunskap och modern teknik
Huvudsyftet med varje uppdrag är att alla kunder ska bli nöjda till 100%. Lösningarna som diskuteras fram för just ditt dilemma är både trygga och miljösmarta. Företaget har varit aktiv i branschen i över 50 år. Det är mycket fokus på att sammansvetsa erfarenhet med ny kunskap och modern teknik. Detta gör att företaget är nytänkande och jobbar för att värna om miljön samtidigt som arbetet blir hållbart.

För funderingar och frågor
Idag har företaget tio stycken anställda som jobbar inom det administrativa samt ute på fält. Huvudkontoret ligger på Annebergsvägen 1 i Strängnäs och på hemsidan finns det kontaktinformation om de som är anställda. För dig som har frågor eller funderingar går det bra att höra av sig antingen via telefon: 0152 – 152 93 eller till email: info@anderssonsrorservice.se. För de som vill köpa in sitt eget material till installationen eller renoveringen finns det en shop på hemsidan.