Våren nalkas

Våren nalkas och med den börjar Sverige spendera mer och mer tid på gräsmattor runt om i landet. Om du sår gräsmattan från grunden så tar det lite tid och du kan dessutom få bekymmer med ogräs, ojämn växtlighet med mera. Med en färdig gräsmatta i form av rullgräs slipper du vänta, du får en vacker gräsmatta på en gång och det tar bara några veckor innan den rotat sig ordentligt.

Är din gräsmatta sliten efter vintern?
En färdig gräsmatta behöver förstås lite förberedelser den också. Du behöver dels veta den totala markytan som du ska beställa gräs till, och marken behöver vara någorlunda jämn. Men mängden förberedelser är på intet sätt att jämföra med den arbetsinsats som krävs om du istället väljer att köpa gräs som frö och så på egen hand. Inte nog med det så blir växtligheten i gräsmattan jämn och fin.

Hjälp finns!
Påbörja planeringen för din gräsmatta genast genom att mäta upp hur stor yta du behöver täcka. Sedan går du in på http://fardig-grasmatta.se/ där finns allt du behöver veta för hur du förbereder dig för att få en perfekt gräsmatta inför grillsäsongens alla matcher i kubb och krocket-partier. Du kommer att bli väl bemött av professionell personal som har lång erfarenhet av hur man anlägger en vacker gräsmatta.